15:55

IFK Hammarö

Referat: HK Lidköping F01 2 - IFK Hammarö

Sista bortamatchen mot ett duktigt Lidköping som är ett år äldre (-01 och även -00) i större delen av truppen.
Matchen startar jämnt men vi har en knapp ledning på 2 bollar efter 10 minuter. Bakåt jobbar vi bra tillsammans och framåt är Emilia och Maja mest framgångsrika efter många bra starter av Nina som sätter vår högersida i lägen.
Sen får vi en dipp och Lidköping springer ikapp och tar eldningen med mål efter många lyckade inspel. Med 5 min kvar av halvleken tar vi en time-out och lägger fokus på m6 samt att ha tålamod framåt. Spela oss till fina lägen istället för att ta halvlägen i stress blev lyckat och vi gör 4-0 innan halvtid.
12-9 i halvtid.

Andra startar vi med ett mål framåt och tare n fyramålsledning. Resten av halvleken är jämn men Lidköping kommer som närmast två mål under med 10 minuter kvar. Framåt är våra kanter och Emilia mest lyckade men alla nior gör det riktigt bra i samarbete med m6 och vi får massor av lägen, dock bränner vi ganska mycket frilägen som vi normalt sätter. Med 5 minuter kvar kliver Mattis in som matchvinnare, stänger igen helt och vi trycker dit två till framåt efter tålmodiga anfall där vi tar oss vår tid, rutinerat!